توسعه دهندگان رهام

تیم برنامه نویسی رهام با داشتن ۹ سال سابقه در زمینه طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن، کدنویسی، سئو و تسلط به  ۱۲  زبان برنامه نویسی و همچنین با داشتن بیش از ۵۰ وبسایت وردپرسی، ۳۰ وبسایت جوملایی و ۱۰ وبسایت اختصاصی و همچنین همکاری در بیش از ۶۰ پروژه مستقل می تواند تمامی نیاز های کسب و کار شما را پوشش دهد

Raham Development

Raham programming team with 9 years of experience in website design, application design, coding, SEO and mastering 12 programming languages, as well as having more than 50 WordPress websites, 30 Joomla websites and 10 dedicated websites, as well as cooperation in more than 60 independent projects can cover all your business needs

تیم دیجیتال مارکتینگ رهام

رهام اَدز با داشتن نیروهای متخصص در زمینه های مدیریت شبکه های اجتماعی، عکاسی و فیلم برداری، طراحی، چاپ، برندینگ، مشاوره تبلیغات و کمپین نویسی با سابقه انجام پروژه های شناخته شده در شرکت ها، کارخانه ها، هلدینگ ها و سازمان ها همواره خدمات متفاوتی را ارایه نموده است و افتخارات بسیاری را برای مجموعه رهام به ارمغان آورده است.

Raham Advertisment

Raham Ads has specialized services in the fields of social media management, photography, design, print and branding, with a history of performing well-known projects in companies, factories, holdings and organizations, has always provided different services and It has brought many honors to Raham Team.

تیم ارتباطات رهام

تیم ارتباطات رهام قدیمی ترین و پر سابقه ترین بخش رهام می باشد که با داشتن بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه های شبکه، دوربین های مدار بسته و … می تواند تمامی نیاز های کسب و کار شما را رفع نماید.

Raham Communication

Raham communication is the oldest and most experienced department of Raham, which with more than 15 years of experience in the fields of network, CCTV, etc., can solve all your business needs.

تیم رهام آرشیتکت

تیم مهندسی معماری رهام آرک، پروژه های معماری از صفر تا صد طراحی و اجرا در کنار کارفرمایان محترم فعالیت میکند و در زمینه های معماری، معماری داخلی، دکراسیون و چیدمان، بازسازی و نوسازی، غرفه های نمایشگاهی، ساخت ویلا و ساختمان، طراحی نما و … توسط تیم متخصص و حرفه ای پیشگام است.

Raham Architecture Team

Raham Arch Architectural Engineering Team, architectural projects from zero to one hundred design and execution with respectable employers in the fields of architecture, interior architecture, decoration and layout, reconstruction and renovation, exhibition stands, construction of villas and buildings, facade design . And … is pioneered by a professional team.

برنامه نویسی

احتمالا تا به حال اسم برنامه نویس و برنامه نویسی به گوشتون خورده باشد اما ندونید معنی آن چیست و به چه کسی برنامه نویس می‌گویند.

در کل برنامه نویسی یعنی نوشتن دستوراتی منطقی برای ماشین ها که این دستورات در زبان های مختلف و ماشین های مختلف فرق دارد. یا می‌توان گفت که به فرآیند آماده سازی دستگاه ها می‌گویند تا کاری برای ما انجام دهند. برنامه نویس با نوشتن کد های مختلف به ماشین ها پیام را می‌رساند که چه کاری انجام دهند.

همچنین جالب است بدانید که کامپیوتر ها زبان انسانی را درک نمی‌کنند و فقط 0 و 1 را درک می‌کنند. زبان های برنامه نویسی هم به صورت زبان انسانی طراحی شده اند. اما سوال این است که کامپیوتر چگونه آن ها را درک می‌کنند؟ در واقع روند برنامه نویسی به این صورت است که برنامه نویس به کمک زبان های برنامه نویسی منظور خود را به نرم افزار منتقل می‌کند. نرم افزار آن ها را تبدیل به کد های 0 و 1 می‌کنند و کامپیوتر آنها را درک می‌کند و سپس پردازش می‌کند و در نهایت خواسته از ماشین عملی می‌شود.

اولین زبان برنامه نویسی در سال 1843 توسط آدا لاولایس به وجود آمد. در واقع او اولین الگوریتم ماشین را بر روی کاغذ نوشت چون در آن زمان هیچ کامپیوتری وجود نداشت. بعد از آن اتفاق تارخیچه برنامه نویسی تغییرات زیادی داشته که در ادامه با هم می‌بینیم.

تاریخچه برنامه نویسی

الگوریتم ماشین Ada love lace

  • 1843

آدا لاو لیس اولین الگوریتم ماشین را اختراع کرد که پایه و اساس همه زبان های برنامه نویسی است اما خودش زبان برنامه نویسی نیست.

1843
1949

زبان اسمبلی

  • 1949

زبان اسمبلی، یک زبان برنامه نویسی سطح پایین و خیلی سخت بود که فقط با 0 و 1 بود.

BASIC

  • 1964

BASIC یک زبان برنامه نویسی ساده بود که توسط دانشجویان دانشگاه دارتموث ساخته شد. سپس توسط بنیان گذاران مایکروسافت از آن استقبال شد و به فروش رسید.

1964
1970

PASCAl

  • 1970

در سال 1970 نیکلاس ویرث به افتخار بلیز پاسکال زبان برنامه نویسید جدیدی را توسعه داد. در واقه پاسکال ابزاری بود برای یادگیری زبان های دیگر.

C

  • 1972

این زبان توسط دنیس ریچی در آزمایشگاه های تلفن بل برای سیستم عامل یونیکس ساخته شد. بسیاری زبان های معروف و قوی دنیا از جمله جاوا، جاوا اسکریپت، PHP، پایتون و... مشتقات C هستند. 

1972
1987

Perl

  • 1987

پرل زبانی دیگر است که توسط لری وال ایجاد شد. پرل زبانی جامع و سطح بالا است. در ابتدا فقط برای اسکریپت نویسی استفاده می‌شد اما در حال حاضر کاربرد های زیادی دارد.

Python

  • 1991

پایتون که با الهام از گروه انگلیسی Monty python  نامگذاری شد توسط شخص هلندی به نام خیدو فان روسوم ایجاد شد. در حال حاضر پایتون از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است.

1991
1991

Visual Basic

  • 1991

ویژوال بیسیک برنامه ای است که توسط شرکت مایکروسافت ساخته شد. این برنامه کار برنامه نویسان را ساده تر می‌کند. 

Java

  • 1995

جاوا یک زبان سطح بالا و جامع دیگر است که توسط جیمز گاسلینگ برای یک پروژه ی تلویزیونی ایجاد شد. جاوا قابلیت های زیادی دارد و در میان بهترین زبان های دنیا قرار دارد.

1995
1995

PHP

  • 1995

پی اچ پی توسط Rasmus Lerdorf ساخته شد. کاربرد اصلی آن برای ساخت سایت است و از بهترین زبان های دنیا است.

JavaScript

  • 1995

جاوا اسکریپت زبان دیگری است که توسط برندن ایچ ساخته شد. کاربرد های مختلفی مانند وبسایت، اپلیکیشن های دسکتاپ، بازی سازی و... استفاده می‌شود.

1995
2009

Go

  • 2009

Go توسط شرکت گوگل برای رسیدگی به مواردی که رخ می‌دهد ساخته شد. Go به دلیل ساختار ساده و مدرن خود در میان شرکت های بزرگ دنیا مورد استفاده قرار گرفت.

انواع زبان های برنامه نویسی

در ابتدا باید گفت که تعداد زبان های برنامه نویسی خیلی زیاد هست و هر کدام کاربرد های مختلفی دارند. اما بعضی از آنها کاربرد های بیشتری دارند که در ادامه با آنها آشنا می‌شویم:

برنامه نویسی

زبان جاوا

زبان برنامه نویسی Java یک زبان خیلی کاربردی و چند منظوره است که در سال 1991 میلادی (1370 شمسی) توسط جیمز گاسلینگ به عنوان یک زبان پیشرفته ارائه شد. این زبان به صورت رایگان در دسترس است و صد در صد می‌توان آن را یکی از پر کاربرد ترین زبان های برنامه نویسی خواند.

شعار اصلی جاوا ” یک بار و همه جا اجرا کن” می‌باشد.

از زبان جاوا برای توسعه اپلیکیشن های اندرویدی، نرم افزار های دسکتاپ و وب، بازی سازی و… استفاده می‌شود.

مزایا:

  • زبان امنی است
  • زبانی شیءگرا است
  • کتابخانه های متن باز زیادی دارد

معایب:

  • قابیلت Templates ندارد
  • مدیریت حافظه آن پر هزینه است

شرکت های بزرگی که از این زبان استفاده می‌کنند: Google، Pinterest، Netflix، Instagram، Spotify، Amazon

زبان جاوا اسکریپت

JavaScript که به آن JS هم می‌گویند یکی دیگر از معروف ترین و محبوبترین زبان های برنامه نویسی می‌باشد. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، شیء گرا، داینامیک و تفسیری است.

جاوا اسکریپت برای اولین بار در 10 می 1995 میلادی توسط برندن ایچ که از کارکنان شرکت Netscape بود اختراع شد. این شرکت در ابتدا فکر ارتقا و ساده سازی زبان Schema را در سر داشت، اما در آخر به این نتیجه رسیده اند که به زبانی شبیه Java ولی با سینتکس ساده تری نیاز داشتند. اسم های زبان جاوا اسکریپت تغییرات زیادی داشته. در ابتدای کار اسم آن Mocha بود بعد به Mona تغییر کرد. در همان سال اسم این زبان به LiveScript تغییر کرد و در نهایت به اسم فعلی آن یعنی JavaScript رسید.

همان طور که گفتیم جاوا اسکریپت یکی از زبان های پر استفاده می‌باشد. از استفاده های آن می‌‌توان برنامه نویسی سمت سرور، اپلیکیشن های موبایل، اپلیکیشن های دسکتاپ، بازی و… نام برد.

با توجه به نکاتی کاربرد هایی که گفتیم جاوا اسکریپت یک زبان همه فن حریف است اما خب هر زبانی مزایا و معایب خودش را دارد:

مزایا:

  • برای اجرا به کامپایلر نیاز دارد
  • یادگیری آن نسبت به خیلی از زبان های دیگر راحت تر است
  • سبک و سریع است
  • فریم ورک و کتابخانه های زیادی در اختیار کاربران قرار می‌دهد

معایب:

  • اجرا نشدن در مرورگر های قدیمی
  • مشکل در دیباگ ها

شرکت های بزرگی که از این زبان استفاده می‌کنند: Google، Facebook، LinkedIn، Walmart، Netflix، Microsoft، PayPal

برنامه نویسی

زبان برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان سطح بالا، شیء گرا و ساده تر، نسبت به زبان های دیگر است. ساده بودن آن از این نظر است که خیلی نزدیک به زبان انگلیسی می‌باشد و خواندن و نوشتن در این زبان در صورتی که زبان انگلیسی بلد باشید ساده است.

پایتون در سال 1992 توسط فرد هلندی به نام خیدو فان روسوم ایجاد شد. طبق آمار سایت GitHub پایتون در سه زبان محبوب جهان قرار دارد. این محبوبیت به طوری بوده که در سال 2022 این زبان رتبه یک محبوبیت را به دست آورده است.

زبان پایتون برای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، تجزیه و تحلیل داده، ساخت وبسایت و تجسم داده ها کاربرد دارد.

مزایا:

  • کتابخانه های گسترده
  • چند منظوره
  • سادگی در استفاده و یادگیری
  • جامعه پر رونق

معایب:

  • سرعت پایین
  • استفاده زیاد از حافظه
  • مناسب نبودن برای موبایل

شرکت های بزرگی که از پایتون استفاده می‌کنند: NASA، Netflix، Facebook، Pixar، Spotify

برنامه نویسی

زبان PHP

امروزه طراحی سایت به یکی از بهترین و پردرآمد ترین شغل های دنیا تبدیل شده است. که بهرترین زبان برای طراحی سایت، زبان برنامه نویسی PHP می‌باشد.

در سال 1994 Rasmus Lerdorf دانمارکی یکسری اسکریپت برای مدیریت کار ها در سایت شخصی خود با زبان Perl نوشت. او اسکریپت ها را بر اساس استاندارد های اسکریپت نویسی نوشته بود. او توانست آمار افرادی را که در حال خواندن رزومه هایش بودند را محاسبه کند و همین کار توجه افراد زیادی را به اسکریپت هایش جلب کرد. بعد از این اتفاق ها Rasmus Lerdorf تصمیم گرفت نام اسکریپت های خود را PHP بگذارد که مخفف Personal home Page است.

پی اچ پی یک زبان تفسیر شونده است که کار اصلی آن طراحی و ایجاد صفحات وبسایت است.

مزایا:

  • متن باز و رایگان است
  • فریمورک های قدرتمند
  • جامعه بزرگ و پشتیبانی خوب

معایب:

  • فقط برای طراحی وبسایت است
  • عیب یابی سخت تر خطا ها
  • به دلیل متن باز بودن امنیت کمتری دارد
  • برای برنامه های بزرگ مناسب نیست

شرکت های بزرگی که از PHP استفاده می‌کنند: WordPress، Wikipedia، Facebook، Tumblr، Etsy

زبان برنامه نویسی C

زبان برنامه نویسی C از پرکاربرد ترین زبان ها می‌باشد که در سال 1972 یک دانشمند آمریکایی کامپیوتر به نام دنیس ام ریچی در آزمایشگاه bell telephone برای سیستم عامل یونیکس اجرا شد. این زبان برای توسعه دهندگان نرم افزاری استفاده می‌شود.

در واقع به آن مادر همه زبان ها می‌گویند چون که ریشه و اساس اکثر زبان های برنامه نویسی معروف مثل جاوا، جاوا اسکریپت، پایتون، PHP، C#، C++، پرل C می‌باشد.

زبان C با وجود ساده بودن از پر کاربرد ترین ها می‌باشد. از کاربرد های آن می‌توان طراحی و توسعه برنامه های دسکتاپ، حل معادلات ریاضی، طراحی گرافیک و… نام برد.

مزایا:

  • انعطاف پذیری
  • ساختار گرامری ساده
  • سریع و قوی
  • ادغام با یونیکس

معایب:

  • پشتیبانی نکردن از شیءگرایی
  • اصلاح نکردن خودکار اشکالات ساده کد
  • نشان ندادن خطاها بعد از نوشتن هر خط(همه ی خطا ها را پس از اجرا نشان می‌دهد)

شرکت های بزرگی که از زبان C استفاده می‌کنند: Apple، Google، Facebook، Microsoft، Telegram، Youtube

زبان ++C

در دهه 70 میلادی یک ریاضی دان دانمارکی به نام بیارنه استراستروپ برای پروژه خود تصمیم می‌گیرد که روی زبان C کار کند. او در این پروژه یکسری از مشکلات زبان C را پیدا می‌کند و در نتیجه تصمیم می‌گیرد یک زبان جدید بسازد و اسم آن را C with classes گذاشت و در نهایت آن را سی پلاس پلاس نامید.

++C در حا حاضر یکی از زبان های اصلی و مهم برای طراحی و ساخت بلاکچین می‌باشد.

زبان ++C برای ساخت اپلیکیشن های کاربردی، انیمیشن سازی، ساخت انواع بازی ها، سیستم عامل و… استفاده می‌شود. همچنین جالب است بدانید که برنامه های معروفی مثل فتوشاپ، پریمیر، ایلاستریتور و… با زبان ++C نوشته اند.

مزایا:

  • سرعت بالا
  • نزدیکتر به سخت افزار
  • انعطاف پذیری
  • کتابخانه استاندارد
  • قابلیت حمل

معایب:

  • امنیت کم
  • پیچیده

شرکت های بزرگی که از زبان ++C استفاده می‌کنند: Adobe، Apple، Google، LinkedIn، Meta، Netflix، NASA، Microsoft

شیءگرا بودن یعنی چی؟

شیءگرایی یعنی نسبت دادن ویژگی های مختلف و رفتار های متنوع به یک چیز.

متن باز

یعنی افراد می‌توانند آن را آزادانه استفاده کنند و قابلیت ویرایش کردن آن را دارند.

کامپایلر

یک برنامه کامپیوتری است که زبان برنامه نویسی شده را به زبان ماشین تبدیل می‌کند.

فریموورک

فریم ورک به مجموعه کد های آماده ای می‌گویند که با کمک ابزار هایی که فراهم می‌کنند بستر توسعه نرم افزار را ساده تر می‌کنند.

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x